HALF COSTA BRAVA 2018 | Oriol Tahull

Després d’un estiu on costava treure els entrenaments per la calor, ens plantàvem a la sortida del segon half. Aquesta vegada a Platja d’Aro, amb l’objectiu de fer sub 6h.

Comencem la natació i tot són cops, patades i algun que altre mastegot, tot i que aconsegueixo finalment allunyar-me una mica i nedar tranquil·lament. Les sensacions són immillorables, noto fluïdesa nedant i m’oriento bé, tot i que el sol molesta. Gir de 180º i tornem, aquesta vegada apreto una mica abans d’arribar.

Swim completat en 40’, tot i que han sortit 2200m. Surto de l’aigua i m’espera una T1 llarguíssima. Després de 500m corrent arribo a boxes, on em canvio i em preparo per la bici. (Temps T1: 10’!!!)

Comencem el ciclisme en un tram pla per començar a rodar, però ràpidament al Km4 comença un port amb pendents de fins el 18%!!!!! Penso en guardar forces i en que ja s’acabarà. Un cop superada la primera part, la més dura, aconsegueixo fer pujar una mica la mitja, tot i que no és un circuit gens rodador. Finalment, després de 80km arribo a boxes en 03h:08’ i amb 1200m de denivell positiu que m’han deixat tocat!!

Però m’animo a l’arribada a boxes per la T2 i vec al gran Guillem Rojas arribar a meta!! Quin crack! Així que poso ritme creuer i xino xano. Em passo una mica de ritmes al principi i ho acabo pagant. El circuit és molt pla i vaig fent, tot i que la calor apreta de valent!! Última volta i miro de reüll el sub6h… Vec que el puc aconseguir, així que decideixo apretar amb tot el que em queda i… Temps final: 05h:54’!!! Siiiii!!! I tot això no acaba aquí, sinó que em vaig emportar la copa catalana de mitja distància en categoria sub23, organitzada per 100x100half!!!

Per últim, agrair a tota la gent que m’ha donat suport, al meu entrenador Oscar i a tota la gent que ha compartit entrenaments amb mi! Moltes gràcies!!! Ara toca seguir pensant en els propers reptes i preparar la nova temporada de triatlons!!

oriol tahull

#somCTT #clubtriatlotarragona #USKtraining #100x100half #halfironman

Autor: CTT

Comparte la entrada en

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

© 2018 Club Triatló Tarragona